Kapat

Çiçekler ile ilgileniyorsanız ve seviyorsanız, burcunuza en uygun çiçeği öğrenmeye ne dersiniz? Sizin karakter özelliklerinizi taşıyan çiçekler için blogumuza göz atın ! 

KOÇ BURCU (21 MART-19 NİSAN) : Ateş grubuna dahil olan Koç burçları yüksek enerjili ve güçlü karaktere sahiptir. Hal böyle olunca çiçek tercihleri de bu yönde şekilleniyor. Özellikle beyaz ve kırmızının tonları koç burcunu en fazla etkileyen renkler arasında yer alıyor. Eğer Koç burcu olan birine çiçek hediye edecekseniz sümbül, papatya ve lale tercih edebilirsiniz.

BOĞA BURCU(20 NİSAN-20 MAYIS) : Hayatın güzelliklerine düşkün olan ve bir şeyin göze estetik görünmesine önem veren Boğa burçlarının tercihi canlı renklerdeki çiçeklerden yana oluyor. Aşkı, asaleti ve zarafeti temsil eden, farklı renkleriyle farklı anlamlar yansıtan lale; Boğa burcuna hediye edilecek çiçeklerin başında yer alıyor. Bununla birlikte aşkın sembolü olarak bilinen kırmızı gülü ve karanfili de seçenekler arasında değerlendirebilirsiniz.

İKİZLER BURCU(21 MAYIS-21 HAZİRAN) : Duygusal yönleri güçlü olan İkizler burcu için romantizmin temsilcisi gül en doğru tercih oluyor. Kırmızı, sarı, pembe gibi farklı renkleri bulunan gül ile gardenya ve yasemin İkizler burcunu etkileyerek, ona değer verdiğinizi en iyi şekilde belli edebilirsiniz.

YENGEÇ BURCU(22 HAZİRAN-22 TEMMUZ) : Duygusal yapıları ve sevdiklerine düşkünlükleriyle en hassas karakterli burçlar arasında yer alan Yengeç burcu için çiçek hediye ederken narin ve hassas çiçekler seçilmelidir. İlkbahar mevsiminde en güzel açan çiçeklerden biri olan zambak ve güçlü renklerdeki anemon çiçeği yengeç burcunun en çok sevdiği çiçekler arasında bulunuyor.

ASLAN BURCU(23 TEMMUZ-22 AĞUSTOS) : Güçlü bir karakteri sahip olan ve gösterişi seven Aslan burcu birine çiçek hediye etmek istiyorsanız, tercihiniz mutlaka orkideden yana olmalıdır. Tüm asaletiyle görenleri kendine hayran bırakan orkide, görkemli duruşuyla aslan burcunu kısa sürede etkileyebilir. Özellikle doğada az bulunan mavi orkide ile aslan burcu birinin kendisini eşsiz ve ayrıcalıklı hissetmesini sağlayabilirsiniz. Lüks, dikkat çekici ve benzersiz bu çiçekler, aslan burcu sevdiklerinizi çok mutlu edecek.

BAŞAK BURCU(23 AĞUSTOS-22 EYLÜL) : Çalışkan, disiplinli ve ince ayrıntılara verdikleri önem ile çalışma hayatlarında başarılı olan Başak burçları için ofis çiçekleri seçebileceğiniz en güzel çiçek alternatifleri arasında yer alıyor. Ofis koşullarına uyumlu ve bakımı kolay olan menekşe ve açelya Başak burcunun kalbinde ayrı bir yer edinmenizi sağlayabilir. İnce ve zarif düşünceli olan başak burçları aynı şeyi karşı taraftan da görmek ister. Bu nedenle başak burcu olan sevdiklerinizin özel günlerini kaçırmamaya dikkat etmelisiniz.

TERAZİ BURCU(23 EYLÜL-22 EKİM) : Estetik ve güzellik kavramlarına düşkün olan Terazi burçları çiçeklere de özel ilgi duyarlar. Özellikle renkli, gösterişli ve estetik yönü ağır basan çiçekler tam olarak bu burca hitap ediyor. Yüzlerce çeşidi bulunan ve her ortama enerji katan dahlia ya da diğer adıyla yıldız çiçeği veya anastasia chrysanthemum ihtişamlı görüntüsüyle terazilerin gönlünde yer ediyor. Her yaprağı ince bir tasarım harikası olan bu çiçek ile terazi burcu sevdiklerinizin etrafına güzellik katabilirsiniz.

AKREP BURCU(23 EKİM-21 KASIM) : Yaşamdan keyif almayı ve doğayla ilgilenmeyi seven akrep burçlarına çiçek alırken bu özelliklerini göz önünde bulundurmak doğru tercih yapmamıza yardımcı olur. Dağlarda yetişen iris gibi dağ çiçekleri Akrep burçlarını etkilemekte oldukça başarılıdır. Bunun yanı sıra kırmızının albenisini en güzel şekilde yansıtan kırmızı karanfil de akrep burcu olan kişilere hediye edilecek çiçek alternatifleri arasında bulunuyor.

YAY BURCU(22 KASIM-21 ARALIK) : Zarif ve narin kişiliğe sahip olan Yay burçları için çiçekler en doğru hediye seçeneklerinin başında geliyor. Yay burcu sevdiklerinize özel günlerinde beyaz renkli zambak ya da leylak çiçeği hediye edebilirsiniz. Genellikle saksı çiçeği yetiştirmek isteyen Yaylar için bakımı kolay olan menekşe de güzel bir tercih olabilir.

OĞLAK BURCU(22 ARALIK-19 OCAK) : Enerjileri asla bitmeyen, çalışmaktan yorulmayan ve zorluklara karşı güçlü bir duruş sergileyen Oğlak burcu olan kişilere verilebilecek en güzel hediye kamelya ve lilyum çiçeğidir. Özellikle zor durumlarda bile hızla büyüyen ve hiçbir koşulda güzelliğinden ödün vermeyen amaril çiçeği güçlü bir yapıya sahip olan Oğlaklar için ayrıcalıklı bir konuma sahiptir.

KOVA BURCU(20 OCAK-18 ŞUBAT) : Tarihsel olarak kış aylarının kırılmaya başladığı tarihlerde doğan kova burçları için en doğru seçenek kardelen olarak kabul ediliyor. Karda bile açabilen ve -15 derece sıcaklıktan bile etkilenmeyen kardelen çiçeği ile Kova burcunu mutlu edebilirsiniz. Eğer başka bir alternatifi daha değerlendirmek isterseniz kartopu çiçeğine yönelebilirsiniz.

BALIK BURCU(19 ŞUBAT-20 MART) : En duygusal burç denildiği zaman birçoğumuz aklına Balık burcu gelir. Duygusal oldukları kadar sıcakkanlı ve sevecen olan Balıklara çiçek hediye etmek istiyorsanız tercihiniz mutlaka nergis çiçeğinden veya zambak çiçeğinden yana olmalıdır. Güzelliği simgeleyen ve etkileyici kokusuyla bulunduğu ortamın atmosferini değiştiren nergis ile Balık burcu sevdiklerinizin kalbinde özel bir yer edinebilirsiniz.

İlgili Ürünler